Aleqa højgravid, december 2017

Aleqa højgravid, december 2017

Aleqa - multichampion White Vision's Lady Madonna

Aleqa er født 17. januar 2013. Hendes mor er Gloria, White Vision's Surprice Lady, og hendes far er Nalle, White Vision's Could I Be Magic.

Aleqa er en bestemt lille dame. Fra helt lille har hun haft en meget stærk vilje. Det fordrer en del træning, men Aleqa er heldigvis også særdeles lærenem og kærlig - hun bliver ellevild af glæde, når der er børn i nærheden!

Aleqa beviste fra efteråret 2014, at hun også havde potentiale som udstillingshund. German Winner 2014, Københavnsvinder 2014 og Klub Toy Winner 2014 var blandt årets resultater. 

I forsommeren 2015 blev hun dansk og svensk samt international champion og opnåede i Slovakiet titlen "Grand Prix Slovakia Winner 2015". I efteråret 2015 blev hun desuden dansk og tysk klubchampion samt tysk og tjekkisk champion.

Og udstillingsåret 2015 sluttede i snestormen 22. november med, at Aleqa blev årets bronzehund - en titel, der er opnået efter en sammentælling af point fra samtlige årets udstillinger i DKK og KSS. Et tilfredsstillende resultat, specielt fordi hun ikke var god på græs, så sommerens udstillingsresultater var ikke noget at skrive hjem om... Men så tog hun revanche i efteråret....

Aleqa har fået i alt 5 kuld. Det sidste kuld i marts 2021 var egentlig ikke planlagt, men kom til verden som en gestus til alle de familier, der ønskede en hvalp i coronatiden.

Aleqa nyder nu sit otium hos en rigtig frue i Skodsborg. Her bliver hun forkælet som den prinsesse, hun er.

Del siden