Nalle - multichampion White Vision's Could I Be Magic

Nalle er født 19. marts 2010 hos Karin i Malmö og lyder det officielle navn "White Vision's Could I Be Magic" (han er opkaldt efter en Elvis-sang). Da Nalle kom til os ni uger gammel, troede vi næsten, at der var sket en fejl - at vi havde fået en kat i stedet! Nalle har altid været "snakkesalig" og deltager gerne, når vi mennesker ønsker at føre en samtale. I hundeskoven er det selvfølgelig først og fremmest de andre hunde, han vil hilse på, men mennesker kan også bruges. Vist kan det være irriterende, at han gør, når vi kommer hjem til ham, eller når han møder nogen, han gerne vil hilse på. Men omvendt er det også godt med sådan en lille vagthund, og hans hilsen er oftest overstået på et øjeblik.

Nalle blev vores første "rigtige" udstillingshund. Efter at han endelig var ved at være færdigudviklet i sommeren 2012, to et halvt år gammel, gik det forrygende. I sin udstillingskarriere opnåede han at blive dansk, svensk, tysk, hollandsk, tjekkisk, slovakisk og international champion samt dansk og tysk klubchampion. Han stod flere gange som "bedst i racen" eller "bedst i modsat køn" (se "udstillingsresultater").

I 2015 og 2016 udstillede vi ham kun ganske få gange - i Slovakiet, Tjekkiet og Holland (der var ikke mere at "opnå" i Danmark). De lange pauser fra udstillingsringen gjorde ham til en sand fornøjelse at udstille. Hvem var det, der sagde "Her har I mig tilbage"? Det kunne lige så godt have været Nalle 😀

Nalle er kort sagt en rigtig hanhund og også et stort legebarn (er de fleste mænd ikke det?). Han jager gerne bolde eller tøjdyr (mindre med alderen), men han har også en "sutteklud", en slaskehund, som han ofte ligger og "patter".

Nalle er blevet far flere gange i Danmark og Sverige til pæne kuld på fire, fem, seks og syv hvalpe - og så er han far til Aleqa og Sally.

Men nu er det endegyldigt slut med både udstillinger og hvalpe. I efteråret 2017 tog vi den svære beslutning at lade Nalle "flytte hjemmefra" for at nyde sit forhåbentligt lange otium hos Annie og Jens. Det har unægteligt givet en del mere ro herhjemme ikke at have en hanhund i huset...

Del siden